Skip links

Software la cerere

Dezvoltare

Software la cerere

Dezvoltare aplicatii custom

Web & Desktop & Mobile & Baze de date si Big Data

Instalare & Configurare

Consultanta, instalare, configurare si mentenanta sisteme si pachete software

Customizare Solutii Open Source

Consultanta, implementare si suport CRM, ERP & CMS

Securitate IT

Audit si consultanta securitate solutii web, desktop si mobile

I. Dezvoltare Software la cerere Web, Desktop si mobile

Va punem la dispozitie o vasta experienta in realizarea de programe software dedicate, pentru diferite domenii de activitate: auto, productie si distributie, constructii, transporturi, industrie usoara, economic si administrativ, distributie si retail, organizare interna.

Pregatire proiect software

Succesul unui proiect software depinde in mare masura de etapa pregatitoare, in care necesitatile si dorintele dumneavoastra se imbina cu experienta noastra in proiectare software pentru realizarea unor specificatii detaliate, in care nici un amanunt nu este lasat la voia intamplarii.

Aceasta etapa va va ajuta sa estimati costurile initiale si de intretinere, iar noi vom sti exact ce resurse trebuie sa alocam pentru a finaliza proiectul la termenul stabilit.

Pregatirea unui proiect include:

 • Colectarea si sintetizarea cerintelor initiale
 • Transformarea cerintelor in specificatii detaliate
 • Verificarea si acceptarea specificatiilor de catre client
 • Proiectarea arhitecturii aplicatiei
 • Gasirea impreuna cu clientul a metodologiei potrivite pentru implementarea proiectului: iterativa sau waterfall
 • Crearea unui plan de proiect

Implementare

Experienta sutelor de proiecte realizate ne ajuta sa alegem tehnologiile potrivite si sa implementam programele dumneavoastra informatice la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem permanent conectati la noutatile din domeniu si incercam sa folosim tot timpul disponibil pentru a invata si a testa lucruri noi.

Specialistii nostri sunt in masura sa gaseasca cele mai bune solutii, iar modul de organizare contribuie la eficientizarea timpului de lucru, atat al nostru cat si al dumneavoastra. Implementarea unui proiect software inseamna:

 • Codare folosind standarde interne pentru fiecare limbaj de programare
 • Testare folosind protocoale de testare
 • Urmarirea incidentelor cu ajutorul unei solutii software interne speciale
 • Realizarea de documentatie tehnica, help, manual de utilizare

Management de proiect

Ne mandrim cu un management de proiect performant, care va ofera garantia finalizarii la timp a proiectelor soft la nivelul de calitate asteptat, dar si o permanenta informare in legatura cu stadiul de implementare, cu problemele aparute si cu solutiile gasite de specialistii nostri.

Managementul de proiect include:

 • Alocarea resurselor
 • Rapoarte de stare periodice software
 • Audit intern
 • Organizarea de training-uri

Toate acestea constituie pentru noi baza unei colaborari fructuoase cu clientii nostri, colaborare care de cele mai multe ori se masoara in ani si zeci de proiecte software.

II. Instalare, mentenanta si configurare sisteme de operare si pachete software

Oferim clientilor servicii de instalare, mentenanta si configurare sisteme de operare windows sau linux, adaptate activitatii specifice, pentru a avea un un raport performanta /cost maxim.

Deasemenea, instalam, configuraram si oferim mentenanta pentru pachete software ofiice (Ms Office, OpenOffice) in functie de bugetul si nevoile clientilor.

III. Customizare Solutii Open Source

Suntem in masura sa oferim consultanta, implementare si suport pentru a alge CRM-ul, ERP-ul sau CMS-ul potrivit pentru dumneavoastra.

CRM

• Un CRM (. Customer Relationship Management) include activitatile aferente departamentelor de marketing, vanzari, financiar si suport tehnic relativ la clienti, potentiali clienti, furnizori si parteneri. Pentru ca programul CRM cumparat sau open source sa functioneze corect, el trebuie configurat si personalizat conform modului de a vinde al clientului. Aceste activitati, alaturi de analiza de proiect, import date si training fac parte din proiectul de implementare CRM.

CMS

• Un sistem CMS (Content Management System) este un sistem software creat pentru automatizarea cat mai deplina a gestiunii continutului, in special a site-urilor web. Scopul este de a reduce sau elimina interventia programatorilor la editarea si administrarea site-urilor lor. CMS-ul faciliteaza organizarea, controlul si publicarea de documente sau alt tip de continut, cum ar fi imagini si resurse multimedia.

IV. Audit, consultanta si solutii de securitate

Oferim consultanta in securitatea informatica bazata pe cele mai inalte standarde din domeniu, resultate in urma a peste 15 ani de activitate in domeniu.

WordPress

 • Adaugare certificat SSL
 • Migrare website pe CDN (CloudFlare)
 • Instalare si configurare modul de securitate care va oferii urmatoarele: protectie in timp real impotriva atacurilor, scanare completa fisiere, remediere fisiere cu malware, wordpress firewall, notificari legate de atacuri si actualizari necesare, rapoarte zilnice vizibile in dashboard si email.
 • Audit si eliminare fisiere corupte.

Securitate web, desktop and mobile – testarea securitatii aplicatiilor

Obiectivul evaluarii securitatii si ale testelor de penetrare a aplicatiilor este de a gasi defecte si vulnerabilitati pe care hackerii sau utilizatorii malefici le pot exploata pentru a compromite logica sau datele sensibile ale aplicatiei.

Exista o multime de furnizori de servicii de securitate a aplicatiilor, care isi limiteaza efortul la a folosi scanere automate de vulnerabilitati. Aceste abordari sunt incomplete si adesea nu gasesc vulnerabilitati cruciale.

Aplicam numai teste de securitate relevante si garantam o calitate mult mai mare a rezultatelor.

Instruire de securitate a aplicatiilor

Pregatirea de constientizare a securitatii aplicatiilor este baza unei culturi de dezvoltare sigura. Cadrul de dezvoltare securizata OWASP SAMM il recomanda ca punct de plecare al unui program de succes al securitatii software.

Pe baza experientei noastre de servicii de securitate a aplicatiilor, am dezvoltat un program de instruire care se concentreaza pe practicile de securitate software esentiale.

Consultanta pentru securitatea aplicatiilor

Pentru a ajuta clientii sa construiasca rapid si eficient securitatea software in procesele de dezvoltare, folosim cadrul OWASP Software Assurance Maturity Model (SAMM). De asemenea, oferim externalizare pentru practicile de securitate a aplicatiilor in cadrul SDLC.

Oferim servicii de consultanta cu privire la urmatoarele practici de securitate: educatie si indrumare, evaluarea amenintarilor, arhitectura de securitate,  implementare securizata, testare de securitate, gestionarea incidentelor si gestionarea mediului.

Va ajutam sa selectati practicile de securitate relevante pentru echipele de dezvoltare. Ajutam apoi la punerea in aplicare a acestor practici sau le oferim ca un serviciu.

Verificarea sau validarea startup-urilor din perspectiva securitatii

Majoritatea startup-urilor nu se concentreaza pe securitatea aplicatiilor sau securitatea cibernetica. Rata de succes este scazuta si, avand in vedere acest risc, este mai intelept sa amanati costurile scazute ale cheltuielilor de securitate si sa va concentrati asupra lucrurilor care conteaza in acest moment.

Desi este justificabil la inceputul ciclului de viata al afacerii, aceasta abordare provoaca multe probleme odata ce startup-ul atinge succesul. Crearea securitatii in produse este mai complicata si mai scumpa ulterior si ar putea afecta eficienta software-ului.

Ajutam startup-urile sa se pregateasca pentru provocarile lor de securitate viitoare, realizand o sesiune de modelare a amenintarilor si executand o testare de penentrare a MVP.